Te koop
Onder optie
Mondeling verkocht
Verkocht
Verhuurd

Het Plan

Op de voormalige Benelite-locatie in Hoofddorp, gelegen tussen de Hoofdweg, Burgemeester Pabstlaan en de Draverslaan komen straks 24 eengezinswoningen.  

Hof.24 is ontworpen in een moderne architectuur, voorzien van bijzondere detaillering. Er komen verschillende typen woningen, die  in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn. Door de variatie in woningen, beukmaat en uitstraling ontstaat er een gevarieerd en sfeervol beeld. Bovendien worden de woningen duurzaam gebouwd en voorzien van alle gemakken van nu.   

Kiest u een twee-onder-een-kapwoning, een vierlaags herenhuis of een hofwoning? Welke u ook kiest, allemaal hebben ze een aantrekkelijke en unieke uitstraling. De woningen zijn zo ontworpen dat bewoners er comfortabel en zorgeloos kunnen wonen. Daarnaast draagt de toepassing van kwalitatief hoogwaardige materialen eveneens sterk bij aan jarenlang woongenot. 

Natuurlijk hebben de woningen alles wat u van een modern huis mag verwachten, maar er is nog meer: de ruimte (binnen en buiten het huis), de rijke architectuur, de aandacht voor duurzaamheid en energiezuinigheid, het wooncomfort. Het zijn allemaal zaken, die het woonplezier verhogen. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende opties om uw droomhuis te realiseren.  

Aan parkeren is ook gedacht. De parkeerplaatsen zijn in de parkeerhoven en daarmee zoveel mogelijk uit het zicht. En ook voor parkeren door bezoekers is voldoende ruimte aan de Burgemeester Pabstlaan.  

De ligging van Hof.24 is ideaal. Op een steenworp afstand van het centrum. Even snel een boodschap doen of een bioscoopje pakken; het is allemaal op loopafstand. In Hoofddorp kan winkelen, werken, wonen, uitgaan en cultuur uitstekend gecombineerd worden. 


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring