Locatie

Oorspronkelijke omgeving 

Het nieuwbouwplan Hof.24 komt op de Benelite-locatie in Hoofddorp, gelegen tussen de Hoofdweg, Burgemeester Pabstlaan en de Draverslaan. De locatie ligt op een steenworp afstand van het centrum in het oorspronkelijke deel van Hoofddorp. Vanaf de jaren ’10 van de vorige eeuw is de buurt op en rondom Hof.24 ontstaan als uitbreiding van de kern. Door de tijd heen is de plek steeds weer vernieuwd met woningen en bedrijvigheid, wat zorgt voor een divers beeld en een heel eigen uitstraling.  

Centrale ligging 

Hoofddorp is de grootste plaats binnen de gemeente Haarlemmermeer en wordt omsloten door Haarlem, Amsterdam, Amstelveen en Nieuw Vennep. In mum van tijd kunt u met de auto via de A4 of vanaf het station Hoofddorp de omringende steden en luchthaven Schiphol bereiken. Vanaf busstation Hoofddorp Centrum gaan bussen richting o.a. Haarlem,  Schiphol en station Hoofddorp. 

Levendig dorpshart 

Hoofddorp is een hele fijne plek voor mensen die houden van lekker vrij wonen in het groen, maar die geen afscheid willen nemen van het stadsgevoel. Dat betekent alle voorzieningen voorhanden: genoeg parkeergelegenheid, een ruim winkelaanbod (200 % Hoofddorp winkelstad!), Spaarne ziekenhuis dichtbij en scholen voor jonge en oudere kinderen (vanuit Hof.24 kunt u lopend naar basisschool de Klimop).  

Winkelen kan natuurlijk in het stadshart van Hoofddorp, gelegen op slechts drie minuten lopen van Hof.24. Hoofddorp Centrum is genomineerd voor beste binnenstad van Nederland. En dat is niet voor niets. Het centrum is de laatste jaren uitgegroeid tot een levendig dorpshart. Het winkelcentrum biedt een prachtige mix van winkels.  

Voor een avondje uit is er voldoende keuze uit gezellige restaurants en uitgaansgelegenheden, zoals de Polderboom en Plein 14. Naast het gemeentehuis staat cultuurgebouw De Meerse met o.a. een groot theater, een poppodium en een bibliotheek. Hier tegenover is ook de bioscoop Kinepolis te vinden. Bovendien staat Hoofddorp bekend om jaarlijkse evenementen als Haarlemmermeer Culinair, Mysteryland, Meerjazz en Meerlive. 

Sport en recreatie 

Bent u sportief aangelegd? Ook dan zit u goed in Hoofddorp. U kunt zich aansluiten bij talloze sportverenigingen, zoals honk- en softbalvereniging De Pioniers, voetbalvereniging S.V. Hoofddorp of Overbos, of Hockeyclub De Reigers waar u naar hartenlust vrije tijd kunnen doorbrengen.  

Gaat u liever buiten wandelen, fietsen of zwemmen? In het Haarlemmermeerse bos en de Toolenburgerplas kunt u heerlijk recreëren. Ook kunt u heerlijk baantjes te trekken in één van de zwembaden van Sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA). 
 
Hoofddorp heeft het allemaal. Want waar vind je zoveel goede eigenschappen op één plek?  


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring