14
Sep

BEDRIJVENTERREIN ‘BENELITE' MAAKT PLAATS VOOR 24 WONINGEN AAN EEN GROEN HOF

Op de Benelite-locatie in Hoofddorp, gelegen tussen de Hoofdweg, Burgermeester Pabstlaan en de Draverslaan wordt een woningbouwplan ontwikkeld door Did Vastgoedontwikkeling en Thunnissen. De locatie ligt op een steenworp afstand van het centrum. Het bedrijventerrein met daarop onder andere de Kwikfit en een ontmanteld tankstation, zal binnenkort plaatsmaken voor 24 eengezinskoopwoningen. 

Veel aandacht voor groen

De woningen hebben een eigen tuin en liggen aan een fraai ingericht groen hof, die de toekomstige kopers gezamenlijk kunnen gebruiken. Het ontwerp van de woningen en het hof wordt nog uitgewerkt. Met de realisatie van deze woningen wordt ingespeeld op de grote woningbehoefte in Hoofddorp. 

Anterieure overeenkomst

Met de gemeente wordt binnenkort een anterieure overeenkomst getekend. Deze overeenkomst is de opmaat voor de verdere uitwerking van het plan.

Bijeenkomst

Binnenkort wordt voor alle omwonenden, als onderdeel van de bestemmingsplanprocedure, een digitale informatiebijeenkomst georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst wordt het plan toegelicht en krijgen de omwonenden de gelegenheid vragen te stellen en opmerkingen te maken. De omwonenden krijgen hiervoor nog een uitnodiging.


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring