21
Sep

FEESTELIJKE START BOUW

Op woensdag 20 september 2023 vierden toekomstige bewoners en de projectbetrokkenen de start bouw van Hof.24. Het event was een groot succes: met zo’n veertig aanwezigen werd geproost op deze bijzondere mijlpaal én maakten we een officieel begin met de bouw van Hof.24.

Alle toekomstige bewoners waren aanwezig en maakten kennis met elkaar onder het genot van een drankje en een lekkernij, verzorgd door de lokale Barista Company & Hoofddorpse Bakkerij Gorthuis.

De genodigden werden woensdagmiddag feestelijk ontvangen op de bouwlocatie van Hof.24. Het evenement begon met een warm welkom door Ed Heijstee (namens Did Vastgoedontwikkeling & Thunnissen Ontwikkeling), Bart Maas (namens Thunnissen Bouw) en wethouder Jurgen Nobel (Gemeente Haarlemmermeer). Ze vertelden trots te zijn op de start van de bouw en feliciteerden de toekomstige bewoners met de aankoop van hun nieuwe huis.

Het hoogtepunt van de middag was ongetwijfeld het moment waarop de eerste paal in de grond in ging. Namens de toekomstige bewoners gingen twee kinderen samen met de wethouder aan de slag met de heimachine: het officiële begin van de bouw van de woningen.

Nog enkele woningen beschikbaar

Alle hofwoningen zijn uitverkocht, de laatste herenhuizen en één tweekapper zijn nog te koop voor wie de volgende keer wil aansluiten als buur. De woningen komen te  liggen aan een autovrij binnenhof. Het hof biedt het beste van twee werelden, aan de bewoner de keuze waar ze genieten van de zon, rust of gezelligheid. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van een kopje koffie samen met uw buren in het hof. Heeft u hier geen behoefte aan, dan geniet u van de rust en privacy in uw eigen achtertuin.  


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring