Financiering

ING, RABOBANK EN FINANCIEEL FIT HELPEN U BIJ DE FINANCIËLE CHECK

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heeft u interesse in een woning in het nieuwbouwproject Hof.24? Dan ontvangen wij graag uw financiële check zodra de verkoop is gestart. ING, Rabobank en Financieel Fit bieden de mogelijkheid dit eenvoudig te regelen.

HOE WERKT HET?

De financiële check kan in uw voordeel werken! Zijn er bij het toewijzen van de woningen meerdere kandidaten voor 1 bouwnummer, dan kijken we of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. U kunt de financiële check (kosteloos) laten uitvoeren door een financieel adviseur van ING, Rabobank of Financieel Fit. Laatstgenoemde is een onafhankelijke tussenpersoon welke met alle geldverstrekkers samenwerkt en zo ook met de ING en Rabobank. 

De financieel adviseurs van zowel de ING (Tim Veldhuijzen) Rabobank (Thomas Harmsen en Kimberley Willemsen), als Financieel Fit (Ruth van de Ven) zijn nauw betrokken bij het project Hof.24. Zij gaan graag met u in gesprek over uw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Hoofddorp. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met u de financiële mogelijkheden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. 

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Diverse geldverstrekkers, waaronder de Rabobank, stimuleren energiezuinig en duurzaam wonen. En dat wordt beloond. Koopt u een milieuvriendelijke en duurzame woning in Hof.24? Dan kunt u wellicht een extra duurzaamheidskorting krijgen. Tim Veldhuijzen, Thomas Harmsen, Kimberley Willemsen en Ruth van de Ven kunnen u daar alles over vertellen. 

NEEM CONTACT OP MET ÉÉN VAN DE ADVISEURS

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor uw woning in Hoofddorp. 

ING Adviseur, Tim Veldhuijzen via deze link. 

Rabobank adviseur, Thomas Harmsen en Kimberley Willemsen via deze link. 

Financieel Fit, Ruth van de Ven via deze link.

 


Rabobank | Thomas Harmsen


Telefoon: -
E-mail: [email protected]

Website


ING | Tim Veldhuijzen


Telefoon: 06-11165041
E-mail: [email protected]


Rabobank | Kimberley Willemsen


Telefoon: -
E-mail: [email protected]


Financieel Fit | Ruth van de Ven


Telefoon: 0252 53 78 00
E-mail: [email protected]

Website


© Thunnissen Groep 2024
De beelden, impressies, maten, oppervlakten en prijzen zijn zo nauwkeurig mogelijk vastgesteld. Aan de indicatieve waarden kunnen geen rechten worden ontleend.
Privacyverklaring